BetSil™-metoden har använts i Sverige under mer än 15 års tid. Vi arbetar och har referenser inom alla typer av industrimiljö, offentliga lokaler och djurhållning. Våra kunder ställer höga krav på slitstyrka, hållbarhet, rengöring, dammfrihet och dämpande av statisk elektricitet. Vi har referenser från tung industri, sjukhus, lagerlokaler och djurstallar.

Kontakta oss om du vill veta mer om BetSil™-metoden och våra referenser.

Här är ett axplock av våra nöjda kunder
Referens: Golvbehandling

Betsilmetoden har gett oss ett perfekt arbetsgolv

Göran Johansson, VD, Reklamidé AB

Göran Johansson, mångsidig entreprenör och fastighetsägare, valde att låta Betongförsegling AB behandla golven i en av hans monteringshallar. Ett traditionellt betonggolv slipades till en slät och fin yta innan det behandlades med BetSil™. Därefter polerades ytan för att få en vacker glans.

—Effekten är riktigt bra, berättar Göran Johansson. Vi har fått ett golv som är mindre halkigt, som tål nötningen, är lättstädat och dessutom blir finare för varje gång vi tvättar av det.

Golvet blir dammfritt och antistatiskt, vilket är en stor fördel också ur arbetsmiljösypunkt.

—Jag tycker verkligen att det är ett lyft med det här golvet. Oavsett om vi spiller något på golvet eller tappar metallstycken så står det emot. Inga fläckar och inga märken, säger, Niklas Norlen som arbetar på Reklamidé.

Betsil™-metoden ger en permanent behandling. Inget ytskikt som nöts ut och ingen ommålning behövs.

Det lättstädade golvet gör också att Reklamidé slipper använda kemikalier vid rengöring av golven vilket är positivt ur miljöhänsyn.

Referens: Takbehandling

Nu är takpannorna förseglade

Victor Isaksen
Victor Isaksen, Husägare

—Jag är extremt nöjd. Självklart med att taket blev rent, men ännu mer med vetskapen om att takpannorna nu är förseglade. Att ha ett snyggt rent och tätt tak är otroligt skönt, berättar Viktor. Mitt alternativ var att byta takpannor.

Victor Isaksen har fått sitt tak behandlat enligt Betsilmetoden. Ett gammalt mossigt tak har renoverats och takpannorna har fått en ny funktion. Betongen i dem har förseglats varför det inte längre tränger ned vatten i dem och risken för frostspräning är därmed borta. Att taket blir permanent fritt från mossa och alger är en bonus.

—BetSil™-metoden ger ett permanent skydd av pannorna. En behandling räcker, säger Arne Bergkvist som ledde arbetet med Victor Isaksens tak. Och kunden får i princip ett nytt tak för en fjärdedel av kostnaden av att byta ut de befintliga pannorna.

En annan viktig aspekt för Victor Isaksen är att BetSil™ inte har någon miljöpåverkan.

—Jag är hästägare och lever i och med naturen. Därför skulle jag aldrig kunna tänka mig att använda något medel som är skadligt för miljön, säger han.

BetSil™ har ingen negativ inverkan på vare sig människor, djur eller miljö.

Referens: Golvbehandling

Halverad saneringstid

—Jag sparar 100 000 per år

Torbjörn Svensson

Torbjörn Svensson

Grisbonden Torbjörn Svensson i Mantorp har behandlat sina grisstallar med Betsil 101. Golven har blivit hårda och tåliga och mycket lättare att sanera vid byte av grisbesättning.

—Tidigare hyrde jag in fyra man i fyra dagar, nu räcker det med två man i två dagar. På det sparar jag in 100 000 kronor per år, säger Torbjörn Svensson.

 

Att lägga Betsil 101 i en grisstall är effektivt. Då medlet tränger ned i betongen och förseglar kan inte längre något tränga ned i betongen. Golven blir inte kontaminerade utan allt lägger sig på ytan och är mycket enklare att sanera.

Behandlingen lämpar sig på såväl nya som äldre betonggolv. Förutom att golven blir lättsanerade ger också behandlingen ett mycket hårt och tåligt golv som inte påverkas av mekanisk nötning.

—Jag är extremt nöjd med resultatet. Jag har också låtit behandla min maskinhall så att jag slipper få eventuellt oljespill ned i betongen där. Skulle det droppa olja från maskin, lägger det sig ovanpå golvet och är lätt att bara städa undan, säger Torbjörn Svensson.

Referens: Golvbehandling

—Jag rekommenderar Betongförsegling till alla uppfödare

Björn Andersson

Kycklinguppfödaren Björn Andersson på Källstad gård

Björn Andersson driver en synnerligen effektiv och välrenommerad kycklinguppfödning på Källstad gård med ljusa och fina stallar.

Sedan några år tilllbaka är samtliga betongytor behandlade enligt Betsil-metoden. En behandling som förseglar betongen och gör den resistent mot kontaminering.

—Vi är mycket nöjda. Att försegla betongen har gjort att vi inte får några skador på betongen när vi lastar ut med lastmaskin vid sanering. Vi ser också att golven är betydligt mer lättstädade och därmed sparar vi mycket arbetstid, säger Björn Andersson.

Källstad gård är en pärla. Mycket välskött och vacker. Förutom kycklingstallarna finns också ett nybyggt ridhus. Hela miljön andas professionalism och effektivitet.